Comença la campanya Sant Jordi

És ben sabut que Sant Jordi s’ha convertit en el dia del llibre per excel·lència.

Tant es val si llegeixes o no, aquest dia s’ha d’adquirir un llibre tal com mana la tradició per a ell, i una rosa per a ella. Tot i que personalment, m’afalaga més que em regalin un llibre.

Però com deia, comença la cursa cap al Sant Jordi, i així tots els escriptors de la capa de la terra -jo inclosa-, comencem a organitzar les presentacions, les notes de premsa, les entrevistes… per tal que quan arribi el dia tothom com a mínim, hagi sentit a parlar del teu llibre. Una cursa maratoniana amb què els novells o els que no tenim tant de ressò mediàtic.

Bé, això també venia a compte que dissabte vaig anar a una presentació d’un conte -fantàstic i molt recomanable-, de la Sígrid Amorós. Un conte infantil però que els grans també hauríem de llegir, per si recuperem un xic els valors que anem perdent al llarg de la vida.

I després, una actuació musical al Cafè ArtFontanella de la mà de l’Artur Bros, que ens va repassar una mica la història dels grans “hits”, que han marcat tota una generació. També la meva.

I com no, abans calçotada amb els Amics de les Lletres Garrotxines i de Rapsòdia, Veus Literàries, que al final de l’àpat va incloure un petit recital dels presents.

I no em queixo però tRecital música moderna Artur Brosant de bo hi haguera durant l’any més sants jordis.

Leave a Comment

Avisar-me per un nou llibre o esdeveniment

Assegurar-me de no perdre’m res de Sílvia Vilacoba: escriptora de novel·la romàntica en català.