Enyor (1): El berenar literari de la Llibreria El Cucut

Ahir s’hauria d’haver celebrat el tradicional Berenar Literari que organitza la Llibreria El Cucut, de Torroella de Montgrí, en la seva desena edició i jo hi haguera assistit, com he fet en els darrers sis anys. Però no ha estat possible, i és una llàstima.

No només enyoro l’espai de trobada que representa, per mi i altres escriptors, editors i lectors, també l’escalf, l’abraçada amb la M. Teresa Calabús, l’ànima del Berenar, i de tota la família del Cucut.

Ei, també els bunyols, el vi, els tes, la fruita…. que l’acompanyen!!

Enguany, sense la celebració del Sant Jordi pels escriptors com jo mateixa serà una Diada ben diferent, no podrem tenir aquest contacte directe amb el lector; particularment, tampoc he pogut fer una promoció de la meva darrera novel·la com hagués desitjat, sense presentacions presencials arreu de la província…

Per tot plegat, faig una crida per cuidar les nostres llibreries, les llibreries de barri, les llibreries de poble que continuen obertes aquests dies, perquè hi compreu, fa por que grans estructures com Amazon acabin també amb elles. I no, no és el mateix!

 

 

 

Leave a Comment

Avisar-me per un nou llibre o esdeveniment

Assegurar-me de no perdre’m res de Sílvia Vilacoba: escriptora de novel·la romàntica en català.