Presentació: 3 papallones en Amantis Sant Antoni. Barcelona

DESTAPEM-NOS, DONES!

Fa pocs dies, vaig tenir el goig i el privilegi de presentar de la mà de la Carrie Dorca, i d’Amantis, amb la Imma Sust, la trilogia de les “3 papallones”, en aquesta botiga de sexe tan bonica.

Per què dones, tenim la imatge antiquada del que és un sex-shop? Per què ens creiem molt alliberades, tot i que ens pugen els colors davant certes joguines eròtiques? Per què preferim comprar-les per internet, abans que algun professional, ens les mostri i ens assessori?

Ei! Que en sóc la primera. La idea de l’antic sex-shop com a tal, ja no hi és. Ni fosc, ni prohibit, ni entrar-hi d’amagat i que ningú sàpiga que ets allà per vés a saber què…

Amantis, defuig d’aquest tòpic i d’aquest, encara tabú, que porta a riotes en veu baixa. Es presenta com una botiga oberta, amb molt de vidre i mobles clars que li donen un toc d’elegància.

Obrim-nos també nosaltres!

Una amiga de Madrid, em va dir: Vaig entrar pensant que era una llibreria. Que sí, que també hi ha llibres, però també altres productes, col·locats amb molta exquisidesa, com si fos, perquè no una llibreria… i n’hem de parlar, tant com gaudir lliurement i obertament de la sexualitat.

No ens hem d’avergonyir, ni del que fem, ni del que volem ni del que sentim.

És en el saber, i la confiança en el que com a dones sexualment alliberades de complexos, projectarem vers a les nostres filles, i a la resta, aquesta llibertat.

Bravo Amantis!

I, llibertat per a totes nosaltres.

presentacio Amantis Barcelona
Presentació Amantis Barcelona. Novel.la romàntica – eròtica en català

Leave a Comment

Avisar-me per un nou llibre o esdeveniment

Assegurar-me de no perdre’m res de Sílvia Vilacoba: escriptora de novel·la romàntica en català.